Bauernfrühstück - Farmer's Breakfast

Ingredients:
150 g bacon
750 g boiled and skinned potatoes
1 large onion
2 large pickled gherkins
4 eggs
A little bit milk or cream to beat with the eggs
Salt and pepper
Butter

Method:
Dice the onion and bacon and brown in the butter. Dice gherkins and potatoes and add to the onions and bacon to fry. Add salt and pepper to taste. When the potatoes are golden brown, the beaten eggs are added and cooked briefly together with the potatoes.

Serves 4.

Very basic, but really delicious dish from Westphalia. Serve WITH BEER!!!


Bauernfrühstück für 4 Personen

Zutaten:
150 g Schinkenspeck
750 g Pellkartoffeln
1 Zwiebel
2 Gurken
4 Eier
etwas Milch zum Verquirlen der Eier
Salz

Anleitung:
Zwiebeln in kleine Stücke schneiden und in der Pfanne mit Butter anbraten. Speck hinzugeben und ebenfalls anbraten. Kleingeschnittene Gurken und Pellkartoffeln in die Pfanne geben und braten lassen. Nach Belieben salzen. Wenn die Kartoffeln die gewünschte Bräune erlangt haben, werden die mit Milch verquirlten Eier über die Kartoffeln gegeben und nur kurz mitgebraten.

Bier ist ein MUSS!